Cum să faci sandwich-uri delicioase în 5 pași
Timp de pregătire: 15-20 min
Hai cu noi să îți arătăm cum pregătești sandwich-uri delicioase, în doar 5 pași- cel mai important pas este să ai la îndemână gama de brânzeturi feliate DeSenviș. Câte pofte, atâtea variante- cheddar, mozzarella, emmentaler, cașcaval sau cașcaval afumat. Toate au o trăsătură și un beneficiu aparte care face din orice sandwich un preparat extraordinar.
Nu ne lăudăm (ba da, un pic 😏), dar avem cea mai variată gamă de brânzeturi feliate. Se topesc perfect în sandwich-uri calde, dau textură fix cât trebuie și se împrietenesc cu orice ingredient. Pentru un preparat reușit contează să ai o bază de calitate, de aceea ne place să spunem că pentru un sandwich desăvârșit ai nevoie în primul rând de felii DeSenviș.
Dar hai să îți spunem care sunt cei 5 pași pentru ca sandwich-urile tale să atingă apogeul gustului, adică Marele Gust.
- Alege o pâine de calitate (baghetă, chiflă, panini, felii, sau pâinea preferată)
- Pune un sos cremos (roșii, pesto de busuioc sau pesto roso)
- Adaugă prospețime (frunze de salată, legume proaspete)
- Include și proteine (pui, ouă, șuncă sau pește dacă îți place)
- Cel mai important pas: pune felii DeSenviș în straturi. Sunt savuroase în sandwich-uri reci, iar în sandwich-uri calde potențează aromele ingredientelor și se topesc apetisant.
Iți lăsăm mai jos 3 combinații testate cu MARE GUST, perfecte pentru pachețelul de școală sau pentru servici.
Baghetă cu șuncă de curcan
Bagheta proaspătă cu semințe se taie transversal și se întinde pe bază sos Remoulade. Se pune peste un pat de frunze de baby spanac, ca barieră, astfel încât sosul să nu se amestece cu restul ingredientelor. Se adaugă apoi felii (împăturite) de șuncă de curcan, iar la final, cireașa de pe sandwich- adică felii de cheddar DeSenviș. Pune „capacul” de baghetă și…mănâncă încet!
Ciabatta cu pesto și mortadella
Se secționează o pâine ciabatta și se unge cu sos pesto de busuioc. Roșiile cu pesto verde fac casă bună împreună, așadar, adaugă felii de roșii cu gust. Se continuă compunerea sandwich-ului cu felii de mortadella (pliate), iar apoi vine acel final touch care adaugă textură cremoasă sandwich-ului- mozzarella DeSenviș. Închide cu partea superioară a ciabattei și…poftă mare!
Pont: pune sandwich-ul 2 minute la grill/sandwich maker. Mozzarella se va topi și îți dă acel efect wow.
Pită cu ochiuri și emmentaler
Se ia o pită de casă, proaspătă (ușor caldă dacă se poate) și se feliază transversal. Se pune un strat de ketchup picant pe bază, pentru că, nu-i așa, trebuie să îi adaugi vieții un strop de picanterie. Se echilibrează aroma cu 2 foi de salată iceberg, peste care se pun 1-2 ouă ochi. Și acum urmează partea aromată- felii de emmentaler DeSenviș. Acoperă sandwich-ul cu partea superioară a pitei și…să îți fie de bine!
Acum știi pasul secret: dacă ai felii DeSenviș la îndemână, orice sandwich se transformă într-un preparat cu Mare Gust. Hai, spor la stratificat!