Tartă de cartofi cu Mozzarella Gourmet și spanac
Timp de pregătire: aprox. 30 min
Cu această tartă de cartofi cu Mozzarella Gourmet și spanac te vei convinge de puterea cartofului de a transforma un preparat simplu într-unul wow, alături de cel mai bun aliat din bucătărie- Mozzarella Gourmet.
Cartofii- ingredientul mereu prezent în bucătăriile nostre, care nu necesită prea multă atenție și nici condimente complicate. Abia așteaptă să fie fierți, prăjiți sau făcuți piure, mereu delicioși. Dar iată ca a venit momentul să profităm de versatilitatea lor și să îi punem în lumina reflectoarelor într-un preparat special, alături de mozzarella.
Nu orice mozzarella, desigur, ci Mozzarella Gourmet– cea care se topește gustos, se întinde spectaculos și transformă orice preparat într-unul…Gourmet. (de unde și numele, bineînțeles! 🤭).
Cartofii fierți și zdrobiți devin baza unei tarte elegante și delicioase, cu un blat crocant la exterior și moale la interior. Iar umplutura? O combinație irezistibilă de Mozzarella Gourmet cremoasă, spanac proaspăt și roșii cherry.
Cine ar fi zis că ceva atât de simplu precum cartofii se poate ridica la astfel de înălțimi Gourmet?!
V-am prezentat partea delicioasă, iar acum să vă spunem partea bună: este gata în aproximativ 30 de minute!
Pregătirea blatului de cartofi:
Fierbe cartofii sau coace-i în cuptor, apoi curăță-i de coajă. Zdrobește cartofii într-o tavă și coace-i 5 min la 200°C.
Pregătirea umpluturii și asamblarea:
Adaugă Mozzarella Gourmet tăiată felii, spanacul puțin călit, ceapa și amestecul de ouă cu smântână pentru gătit. Pune deasupra roșii cherry tăiate pe jumătate, apoi presară Mozzarella Gourmet răzuită, pentru un plus de savoare și o crustă apetisantă. La final, presară și puțin susan, apoi pune la cuptor pentru 20 de minute.
Un deliciu, nu-i așa? 💚