Sandwich-uri cu ou poșat și Brânză Pufoasă- mic dejun proteic, rapid și delicios
Timp de pregătire: 15-20min
Diminețile nu vor mai fi la fel după ce încerci aceste sandwich-uri cu ou poșat și cremă de Brânză Pufoasă Delaco. Un mic dejun complet, proteic și delicios, Instagramabil 😍 și perfect pentru orice zi în care vrei un start cu „Mare Gust”.
Le poți savura într-o zi obișnuită, înainte de birou sau școală, sau le poți transforma în vedeta unui brunch de weekend – totul depinde de ce vrei să mai adaugi pe farfurie și cum alegi să le servești. Un lucru e sigur: Brânza Pufoasă Delaco Natur sau cu Somon este acel ingredient-cheie care le dă textura fină și gustul cremos, și se potrivește perfect cu oul poșat și frunzele de rucola.
Aceste idei de sandwich-uri conțin un duo proteic care îți vor fi un combustibil bun pentru o zi activă, ingredientele sunt sățioase și totodată ușoare, iar la capitolul texturi ai un trio excelent: crocant, cremos și moale.
Încearcă experiețe noi
Nu te speria de ideea de ou poșat- urmează instrucțiunile și vei obține un ou poșat perfect. Desigur, poți opta și pentru ouă fierte moi, dar de ce să nu încerci experiențe culinare noi când se ivește o așa ocazie delicioasă?
Cum faci un ou poșat perfect – simplu și rapid
Umple o cratiță medie/oală cu aproximativ 5 cm de apă și adu apa la punctul de fierbere. Opțional, poți adăuga o lingură de oțet alb în apă pentru a ajuta ouăle să-și păstreze forma.
Sparge ouăle individual într-un bol mic separat.
Învârte ușor apa care fierbe la foc mic cu o lingură pentru a crea un mic vârtej.
Pune încet oul în mijlocul apei care fierbe. Lasă-l să fiarbă timp de 2,5-3 minute. Scoate-l cu o paletă și lasă-l să se scurgă pe un prosop de bucătărie.
Rețetă sandwich cu Brânză Pufoasă și ou – pași simpli
Prăjește feliile de pâine. Pune un strat generos de Brânză Pufoasă Delaco, frunze de rucola și oul poșat.
Pentru varianta cu somon, întinde crema de Brânză Pufoasă cu somon, frunze de rucola, câteva bucățele de somon afumat și deasupra oul poșat.
Delicios, nu-i așa?