Salată de fructe de toamnă cu Mozzarella Fresca Caprese
Timp de pregătire: 20 min
Glorie toamnei și roadelor ei generoase, care ne inspiră mereu să pregătim rețete simple, dar inedite. Așa s-a născut ideea acestei salate de fructe de toamnă cu Mozzarella Fresca Caprese — o combinație care ne-a întrecut așteptările.
Vorba aceea: arată-mi că e toamnă fără să-mi spui că e toamnă! Cum poți face asta mai bine decât cu o mână de nuci prăjite care îmbie toată casa? Acesta e startul aromat al salatei. Apoi urmează mărul, para, frunzele de salată, feniculul și… Mozzarella Fresca Caprese.
Cu doar câteva ingrediente simple și Mozzarella Fresca Caprese, pregătești mâncăruri spectaculoase. Pentru că atunci când spui preparate proaspete gourmet, spui Mozzarella Fresca Caprese. Este ideală pentru salate de fructe sau legume de sezon, sau pentru un platou fresh cu legume, ulei de măsline și ierburi aromate.
Gata în 5 pași și în mai puțin de jumătate de oră, poți savura această salată de fructe de toamnă ca atare sau alături de un piept de pui rumenit în tigaie.
Aromată, delicioasă, rapidă și sățioasă — salata perfectă pentru toamnă!
Cum prepari salata de fructe
- Rumenește nucile pentru 1-2 minute într-o tigaie.
- Taie fâsii un măr și o pară și adaugă-le într-un bol mare, alături de un mix de frunze de
salată. - Feliază și feniculul și adaugă-l peste salată.
- Adaugă apoi cubulețe de Mozzarella Fresca Caprese și nucile prăjite
- Încheie cu dressing-ul și amestecă bine totul astfel încât aromele să se întrepătrundă.
Această rețetă este dovadă că te poți bucura și toamna de o salată proaspătă și gustoasă. Mozzarella Fresca Caprese leagă perfect gustul fructelor și ale nucilor, transformând o simplă salată într-o experiență gourmet de sezon.
Dacă îți plac salatele de toamnă, încearcă și această Salată caprese cu roșii coapte, nuci și oțet balsamic.







