Pizza Margherita cu margini umplute cu Mozzarella Gourmet
Timp de pregatire: 1h 30min
Ce faci când nu este suficientă Mozzarella Gourmet într-o pizza? Faci pizza Margherita cu margini umplute cu muuuultă mozzarella 😆. Se topește excelent și fiecare felie este super cheesy și gustoasă, de oriunde ai mușca. De asemenea, este o modalitate de a te asigura că pizza se va mânca în întregime, fără a mai lasa acele margini pe farfurie. Această pizza, numită în onoarea Reginei Margherita a Italiei, este o adevărată comoară napolitană, întruchipând spiritul simplității cu trio-ul său minimal, dar puternic de ingrediente.
Amestecă ingredientele pentru blat și frământă, apoi lasă la dospit până își dublează volumul.
Întinde aluatul pe o hârtie tapetată cu ulei de măsline.
Taie mozzarella în bucățele pătrate, așază-le din loc în loc pe marginea blatului și împăturește-le deasupra cu aluat.
Pune sos de roșii pe întreaga suprafață, rade mozzarella și presară deasupra, pune câteva frunze proaspete de busuioc și din loc în loc roșii cherry tăiate pe jumătate. Pune la cuptor pentru 30 de minute, la 180 grade Celsius.