Pachețele cu brânză pufoasă și fructe
Timp de pregatire: 40min
Descoperiți răsfățul suprem cu aceste pachețele umplute cu cremă de brânză pufoasă și fructe proaspete și suculente. Indiferent dacă vă începeți ziua cu un mic dejun delicios sau îl încheiați cu un desert delicios, acest foietaje te vor impresiona cu siguranță. Este ca și cum ai avea cofetărie la tine acasă. Brânza noastră pufoasă cu smântână este atât de versatilă, încât se potrivește de minune atât în preparate sărate, cât și în aperitive sărate. Doar adaugă puțină miere și frișcă, amestecă și ai o cremă aerată și delicioasă pentru orice desert rece.
Începe prin a pregăti aluatul de foietaj preferat, pe care îl tai în 6 bucăți egale. Pliază fiecare pătrat în formă de triunghi, apoi sigilează-l pe margini cu degetele și pune-le pe o tavă tapetată cu hârtie de copt. Bate un ou și unge-le. Pune-le în cuptorul preîncălzit la 180 de grade pentru 15-20 de minute, până devin aurii.
Pentru cremă, bate bine frișca până se întărește, apoi incorporează brânza pufoasă, mierea și esența de vanilie și amestecă.
Taie pe jumătate triunghiurile și cu ajutorul unui poș, umple fiecare pachețel cu cremă și ornează cu fructe proaspete și zahăr pudră.