Duo savuros: 2 rețete de sandwich-uri cu DeSenviș Delaco
Timp de pregatire: aprox 25 min
Gustul bun se recunoaște dintr-o privire… mai ales atunci când brânza se topește perfect! Când feliile DeSenviș sunt ingredientul principal într-un sandwich, rezultatul nu poate fi decât un adevărat deliciu. Îți prezentăm două rețete savuroase de sandwich-uri cu DeSenviș Delaco, ideale pentru orice moment al zilei.
În aceste combinații, brânzeturile DeSenviș își găsesc locul perfect alături de ingrediente atent alese, adăugând savoare și textură.
🥪 Primul sandwich combină aroma fină a cheddarului DeSenviș cu gustul sărat al baconului prăjit, completat de ciuperci sotate, ceapă roșie și rucola proaspătă. Totul este așezat pe un strat de pesto roșu, a cărui aromă devine și mai bogată după ce cheddarul s-a topit la cuptor.
🥪 Al doilea sandwich te surprinde cu feliile fine de cașcaval DeSenviș, care s-au topit delicios, alături de mortadella, roșii uscate pentru o notă dulce-acidulată și rucola proaspătă.
Desigur, poți combina feliile DeSenviș după propriul gust și propria imaginație – le poți pune la cuptor pentru o aromă mai intensă sau le poți savura ca atare. Sunt delicioase oricum!
Taie ciabatta în două, apoi secționează cele 2 bucăți. Așază bucățile de ciabbata în tava de copt și unge cu pesto 2 bucăți. Așază pe toate bucățile de pâine, felii de cheddar, cașcaval și cașcaval afumat, după poftă și preferințe. Noi am pus chedar pe feliie cu pesto, iar pe celalte am combinat felii de cașcaval și cașcaval afumat.
Dă tava în cuptorul preîncălzit la 180 de grade, până când brânzeturile se topesc.
Pe un sandwich pune felii de bacon și ciuperci, pe care le-ai prăjt în tigaie. Adaugă apoi puțină ceapă roșie și rucola. Pe al doilea sandwich, așază mortadella, rucola și bucăți de roșii uscate.
Acoperă sandwich-urile cu bucățile de ciabatta cu cașcaval topit și nu ne rămâne decât să îți urăm “POFTĂ BUNĂ”!






