Cașcaval pane cu cartofi prăjiți
Timp de pregatire: 30min
Sunt zile în care pur și simplu…vrei să te răsfeți, mai ales în weekend! Iar o porție de cașcaval pane însoțită de mult iubiții cartofi prăjiți poate fi o idee absolut delicioasă! Este o alternativă rapidă pentru o gustare sau o cină și cu siguranță este pe placul întregii familii, mai ales a copiilor.
În cutie de regăsesc 4 porții generoase, care se gătesc cu ușurință în maxim 12 minute, în tigaie cu puțin ulei sau la cuptor. Vine însoțită de un sos delicios, dulce acrișor de merișoare, care echilibrează gustul cremos al cașcavalulul moale din interior.
Pregătește cașcavalul pane conform instrucțiunilor de pe ambalaj, după preferințe- la cuptor sau la tigaie.
Curăță cartofii, taie-i subțiri și prăjește-i până devin crocanți. Tapetează-i cu un prosop de hârtie, ca să elimini surplusul de ulei. Pentru un plus de savoare, îți recomandăm un mix de condimente. Într-un bol, amestecă parmezan ras, patrunjel tocat, sare, usturoiul granulat și piper. Pune mixul peste cartofi, amestecă bine și…poftă mare!