Biscuiți cu cremă de brânză pufoasă
Timp de pregatire: 1h
Biscuiți cu cremă de brânză– în ciuda aparenței unui desert obișnuit, sunt extrem de delicioși și fragezi.
Închipuie-ți doar atât: un biscuite cald, maro-auriu, proaspăt scos din cuptor și o aromă delicată de unt și lămâie care plutește în aer…Deși pare descrierea unui cadru din sărbătorile de Crăciun, acești biscuiți pot fi savurați oricând. Brânza pufoasă le conferă o consistență moale și catifelată și sunt atât de delicioși încât vor deveni simbolul bunătăților de casă. Așa că, salvează rețeta și pregătește-te să coaci un un deliciu perfect pentru orice ocazie.
Pune toate ingredientele într-un bol și amestecă-le până obții un aluat omogen, moale și lipicios.
Lasă compoziția să se răcească în frigider minim 30 de minute înainte de a modela biscuiții.
Între timp, preîncălzește cuptorul la 180C si tapetează o tavă cu hârtie de copt.
După ce compozitia s-a răcit și întărit, scoate cu o linguriță câte o bucată din aceasta. Cu mâinile ușor umezite cu apă rece, modelează sfere de 3 cm diametru și așează-le pe hârtia de copt. Asigură-te că este mult spațiu în jurul fiecărei biluțe, acestea se vor topi și se vor aplatiza în timpul coacerii.
Ingredientele sunt pentru 2 tăvi, dacă dorești mai mulți poți dubla cantitățile.
Coaceți 10-15 minute la 180C sau până când devin complet copți. Lasă biscuiții să se răceasca complet inainte de servire. Imediat dupa ce îi vei scoate din cuptor vor fi foarte moi și riști să se rupă cât sunt calzi.
Poți să îi savurezi înmuiați în cafea, cu lapte sau ca atare. Sunt un deliciu!