Aperitive reci cu Brânză Pufoasă- crostini fresh și festive
Timp de pregătire: 25 min
Primăvara ne inspiră la gustări ușoare, colorate și fresh. Ce-ai spune să începi masa de Paște cu două idei simple, dar spectaculoase, de aperitive reci cu Brânză Pufoasă? Contrastul de texturi și arome aduc culoare, gust și eleganță la orice masă festivă.
Când mesele festive trebuie să fie deopotrivă gustoase și apetisante și nu vrei să petreci ore în bucătărie, aceste aperitive reci sunt o idee excelentă. Cu siguranță ai invitați cu gusturi diferite, pe care vrei să îi surprinzi cu cele mai frumoase bucurii culinare. De ce să nu începi cu un aperitiv modern și rafinat, care se pregătește numaidecât?
Am ales Brânza Pufoasă natur și cea cu somon drept bază, iar toppingurile completează rețeta cu prospețime, texturi crocante și gust desăvârșit. Cu o prezentare care fură privirea, aceste două variante de crostini sunt ideale pentru Paște sau oricând vrei să-ți răsfeți musafirii.
Unii vor alege delicatețea Brânzei Pufoase natur în combinație cu pesto și bacon-ul crocant, alții vor fi tentați de mixul dintre aroma Brânzei Pufoase cu somon, capere, legume și somon.
Taie bagheta în felii subțiri și pune-le într-o tavă cu hârtie de copt. Stropește-le cu puțin ulei de măsline și pune-le la cuptor, la 180°C, pentru aproximativ 10 minute, până se rumenesc frumos.
Crostini cu Brânză Pufoasă natur
Pune un strat generos de Brânză Pufoasă Natur, apoi puțin pesto, bacon crocant (prăjit sau pus la cuptor în prealabil), felii de roșii cherry și decorează cu câteva fire de cepșoară.
Crostini cu Brânză Pufoasă cu somon
Întinde un strat generos de Brânză Pufoasă cu somon, adaugă câteva capere, felii de ridichi și castraveți. Toacă câteva fire de cepșoară și presară deasupra, iar la final, decorează cu puțin mărar.